LinuxLinks.com
Newbies What Next ? News Forums Calendar

Search/Browse

 Category Gateway
More Options
Category:

LinuxLinks News
 · Learn to Develop Lua Applications with Free Books
 · Get to Grips with HTML with Free Books
 · Learn all about VimL Programming And Vim with Free Books
 · Become Competent in OCaml Programming with Free Books
 · Learn Scala Programming with Free Books
 · Master Haskell Programming with Free Books
 · TinkerOS Android 13.11.0.4 Released
 · Asus Tinker Board An Inexpensive Home Theatre Solution
 · How to Change your Android Screen Resolution for the Asus Tinker Board
 · Installing Google Play Store on the Asus Tinker Board
(more...)
 

LinuxLinks Login

Login:

Password:



Click here
to start your own
Link collection!


Click to Visit

My LinuxLinks
 My LinuxLinksMyLinks  FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

wireless connection help

 
Post new topic   Reply to topic    LinuxLinks.com Forum Index -> Networking / Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gadgetcomputers
Registered


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 2

PostPosted: Tue Sep 26, 2006 7:49 pm    Post subject: wireless connection help Reply with quote

Hi all,

I just added simplymepis to my laptop and I need to know how to configure the wireless network to it. I messed around with linux many years ago but forgot a lot of it. I'm messing around with it everyday and learning new tasks. thanks for any help, Gadgetman
Back to top
View user's profile Send private message

gadgetcomputers
Registered


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 2

PostPosted: Wed Sep 27, 2006 12:19 am    Post subject: I found the wireless network in control center Reply with quote

Hi again,

I found the wireless network in control center operation mode is set to managed, speed auto and load preset configuration on startup config 1 settings apply to interface I autodetect and wlano came up. wireless network device properties comes up on the boot and the settings are device wlanl, link quality 0% signal strength 0% noise level 0% bit rate 54 mbit/s that's it. still no connection. I will still try and figure this out. thanks for any help. timothy j.
Back to top
View user's profile Send private message
WarHwk1974
Colonel Penguin
Colonel Penguin


Joined: 03 Aug 2004
Posts: 762
Location: Texas

PostPosted: Sun Oct 01, 2006 11:21 pm    Post subject: Reply with quote

What kind of Hardware...give us some more info on the type of card, drivers if any

We cant awnser or even start to awnser w/o more info..we wouldnt even know where to start
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    LinuxLinks.com Forum Index -> Networking / Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2002 phpBB Group
Built with GeekLog and phpBB
Comments to the webmaster are welcome
Copyright 2009 LinuxLinks.com - All rights reserved