LinuxLinks.com
Newbies What Next ? News Forums Calendar

Search/Browse

 Category Gateway
More Options
Category:

LinuxLinks News
 · Learn to Develop Lua Applications with Free Books
 · Get to Grips with HTML with Free Books
 · Learn all about VimL Programming And Vim with Free Books
 · Become Competent in OCaml Programming with Free Books
 · Learn Scala Programming with Free Books
 · Master Haskell Programming with Free Books
 · TinkerOS Android 13.11.0.4 Released
 · Asus Tinker Board An Inexpensive Home Theatre Solution
 · How to Change your Android Screen Resolution for the Asus Tinker Board
 · Installing Google Play Store on the Asus Tinker Board
(more...)
 

LinuxLinks Login

Login:

Password:



Click here
to start your own
Link collection!


Click to Visit

My LinuxLinks
 My LinuxLinksMyLinks  FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Netgear MA701 Wifi CF is Dead on Zaurus 5500

 
Post new topic   Reply to topic    LinuxLinks.com Forum Index -> PDAs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tel0p
Registered


Joined: 30 Mar 2003
Posts: 1

PostPosted: Sun Mar 30, 2003 10:15 am    Post subject: Netgear MA701 Wifi CF is Dead on Zaurus 5500 Reply with quote

I recently got a Zaurus 5500 and decided to do a little research and price out a WiFi CF card. I did so and decided on a Netgear MA701. Well I had it and it worked perfectly for about 24 hours.

I wanted to get this post up in case anyone else has had any issues with this card. I will be posting it to multiple boards.

FYI: I used it with the Sharp default ROM, went to OZ 3.1RC3.1 (16-40) (noticed it wasnt acting right), then went to OZ 3.2 (still acted weird), then back to the Sharp Default all to no-avail.

Some of the symptoms I noticed prior to failure:

-Screen went to a diaganol_scrolling_bands look, no video.. like an RFI leak.
-Network config was acting weird, sometimes showing the WiFi status, other times not
-even after 'cardctl reset', etc, etc.. still acted the same
-I noticed physically pressing down (from top) on the left side of the card would
make it react

Anyone else have a similar prob with these? I think I may be SOL on a return as
its a rebate item from http://www.computers4sure.com . I hope I'm not.
I think I will go with a D-LINK DCF-660W next. Any comments on this one?

The last 7digits of the SN on the Netgear MA701 are: C001387

please let me know
tel0p -at - hotmail - dot-com
Back to top
View user's profile Send private message

trev
Captain Penguin
Captain Penguin


Joined: 13 Aug 2002
Posts: 356

PostPosted: Sun Mar 30, 2003 11:59 am    Post subject: Ambicom WL1100C-CF Reply with quote

I've seen a few good reports of the Ambicom WL1100C-CF - it's also a very cheap card.
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    LinuxLinks.com Forum Index -> PDAs All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2002 phpBB Group
Built with GeekLog and phpBB
Comments to the webmaster are welcome
Copyright 2009 LinuxLinks.com - All rights reserved